KoncertKlubben

KoncertKlubben er en non-profit koncertklub, der frivilligt arrangerer koncerter for upcoming bands i Osramhuset på Nørrebro.

KoncertKlubben drives af praktikanter og frivillige, der er drevet af deres interesse for musik og lysten til at få erfaring med at arrangere koncerter. Til KoncertKlubben er der derfor hverken en booker eller et spillested, der skal tjene penge.
Indgangen til KoncertKlubbens arrangementer koster som regel kun 20 kr. Og hvis der skulle blive et overskud, bruger KoncertKlubben pengene på at arrangere flere koncerter med andre upcoming bands, så pengene bliver i vækstlaget.
Bands får mad, drikke og transport for at spille. KoncertKlubben arrangerer kun koncerter med bands, der spiller eget materiale. I KoncertKlubben er de ikke kræsne i forhold til genre, men der stræbes efter at arrangere hver koncertaften med bands inden for nogenlunde samme genre.

 

Frivillige koncertarrangører

Koncertklubben arrangerer løbende koncertaftener i Osramhuset på Nørrebro. Der er ikke faste datoer for arrangementerne, men du kan tjekke KoncertKlubbens facebook for næste arrangement.For at komme i betragtning til at spille for KoncertKlubben, skal I som band skrive en mail indeholdende et link til jeres Facebook-side, en kontaktperson med telefonnummer samt to numre i form af links eller lydfiler.Der er altid plads til flere frivillige i KoncertKlubben, så hvis du går med tanker om at prøve dig selv af inden for booking, bandpleje, lydteknik eller sceneopsætning, så skriv på koncertklubben@outlook.dk eller på Facebook

Kommende koncerter

Tidligere koncerter:

KONCERTKLUBBEN #2
LESS WIN
Energisk liveband med base i København, som spiller uptempo og fængende støjrock der låner fra postpunk og garage.The Monoliths
Københavnsk trio der spiller en tung og larmende blanding af punk, støj og grunge.
https://soundcloud.com/the-monoliths-copenhagen
DARK MATTER
Nyt lokalt melodisk post punk band.Koncertklubben #1GenkhiGroovy, tung, energisk stonerrock med inspirationer hentet fra blandt andet Kyuss, Black Sabbath og Corrosion of Conformity!GZHUs ‘Thunderground Laboratory’På Nørrebro udvikles krigeriske pop-rock sange med masser af forvrænget tråd og trampende, hoppende, gnitrende, elektroniske trommebeats tilsat fede synths, bas og kapow-vokal.The ParadinesRock der både er vedkommende og let tilgængelige. Det er enkelt og uprætentiøst, men samtidig insisterende poetisk. Der er ikke noget velplejet image, kun et ærligt og umiddelbart udtryk – og gode sange, ikke mindst.